UNATOČ PROBLEMIMA Delimar postigao vrlo dobre rezultate

Četvrtu godinu za redom u pitoresknom kraju pored Mrežnice, u organizaciji zagrebačkog Autokluba 'Ina Delta' i suorganizatora Općinu Generalski Stol, održana je 'Nagrada Generalskog Stola', koja je bodovana za autoslalom 'Prvenstvo Republike Hrvatske', 'Prvenstvo Sjeverne lige' i 'Otvoreno prvenstvo Zagreba'.

Pulski automobilist Nenad Damarija, član autokluba 'Pula-Rovinj', svojim je Autobianchiem A112 odvezao dvije pobjedničke vožnje bez greške, od kojih je ona posljednja bila i odlučujuća, najbolja tijekom dana s vremenom od 58,474 sekunde na dionici dugoj 1270 metara s 37 slalom vrata.

U konkurenciji 46 vozačica i vozača iz 11 klubova, Damarija je bio za 507 tisućinki sekunde uspješniji od klupskog kolege Domagoja Belinića, koji je ovim drugim mjestom zadržao vodeću poziciju Prvenstva Hrvatske nakon tri natjecanja i uoči ljetne pauze.

'Autoslalom Generalski Stol je završio! Nevjerojatno 4. mjesto u ukupnom poretku u prvoj trci i vodstvo klase 7 se fino promijenilo u drugoj trci s 8 sekundi kazne i 4 srušena čunja. Posljednju vožnju startao sam fantastično, ali na pola staze se radi nepažnje dogodilo okretanje. Opet nezavršena vožnja kako spada. Ali ipak, uspio dobro završiti utrku 3. mjesto u klasi 7 za Prvenstvo Hrvatske, 2. mjesto grupa E1 Prvenstva Zagreba i 2. mjesto grupe 3 Prvenstvo Sjeverne lige! Postavio sam si i novi rekord staze u vremenu od 01:00:037, a to je 4 sekunde brže od prošle godine. Trenutno sam na 2. mjestu klase za sezonu 2017. i zadovoljan sam postignutim rezultatima', kaže naš automobilist Vedran Delimar.

Rezultati Prvenstvo Hrvatske, grupa E1:
1.Domagoj Belinić
2. Željko Magličić (AK Ina Delta)
3.Vedran Delimar (AK Dubrava)
Rezultati Prvenstvo Sjeverna Liga, grupa E1:
1. Željko Magličić (AK Ina Delta)
2.Vedran Delimar (AK Dubrava)
3. Danijel Babić (AK Ina Delta)
Rezultati Prvenstvo Zagreba, grupa E1:
1. Željko Magličić (AK Ina Delta)
2.Vedran Delimar (AK Dubrava)
3. Danijel Babić (AK Ina Delta)

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Jinxi u Direktu otkrili detalje o prvom albumu nakon sedam godina
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.