KIA ROAD SHOW U Čakovcu Dođite do 'Macanovog doma' i pogledajte nove modele

Ljubiteljima dobrih automobila, sporta i zabave, 2. i 3. lipnja 2017. godine, na parkirališnom prostoru iza Macanovog doma u Čakovcu Kia ponosno predstavlja svoju bogatu i novu paletu modela u sklopu Kia Road Showa, čiji je organizator Dinamic trade d.o.o. Čakovec.

Cilj Kia Road Showa je predstaviti novi model Kia Rio, pružiti posjetiteljima priliku da naprave testnu vožnju s Kiom Optima, Kiaom Sportage i Kiom Ceed te ostvariti kupnju uz ekskluzivne popuste do 21 000 kuna. U vrijeme Kia Road Showa se dobivaju se još dodatni popusti te su pripremljene nagrade iznenađenja za svakog vozača. Nemojte čekati, pridružite nam se u testnoj vožnji i iskoristite pogodnosti koje vam nudimo, rekao je voditelj prodaje u Čakovcu Vedran Želežnjak.

Svi zainteresirani mogu još danas do 18 sati ili sutra do 15 sati, neovisno o vremenu, na istom mjestu upoznati Kia vozila te napraviti probne vožnje i uvjeriti se u udobnost, ekonomičnost i kvalitetu KIA vozila, te se upoznati s dodatnim akcijskim popustom koji se isključivo ostvaruje danas i sutra.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Kako su Aleksandar i Ivan iz ELFS-a postali rivali: pogledajte kakvom smo ih testu podvrgnuli
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.