ADRIA DRIFT SERIES Najpoznatija drift auto utrka 3. rujna u Varaždinu!

U Varaždin dolazi najpoznatija drift auto utrka na ovim područjima! U nedjelju, 3. rujna od 10 do 20 sati u krugu tvrtke AP Varaždin (Gospodarska 56) održat će se 4. utrka Adria Drift Serije.

Drift (drifting) podrazumijeva specifičan stil vožnje automobila u kome se zadnji kraj vozila kontrolirano 'zanosi' prilikom vožnje. Četvrta utrka obilježava početak drugog dijela sezone, a po prvi puta je u Varaždinu.

Trenutni poredak prvenstva govori da je sve još uvijek otvoreno u naslovnoj borbi te da će posjetitelji svjedočiti zaista velikim bitkama. Hrvatski vozač Igor Tabak i slovenski vozač David Barle imaju priliku preuzeti titulu čak i prije posljednje utrke u Racelandu/Krško zbog nedolaska Clemensa Kauderera i Miloša Đorđevića na 3. utrku koja se odvila u Splitu!

Event će biti obogaćen s Show’n’Shine auto show-om u kojem možete vidjeti prekrasne tuning automobile na koje vlasnici troše nevjerovatne svote novaca, a uz njih biti će i Drift majstori.

Posjetiteljima koji bi željeli osjetiti 'nešto više' bit će omogućeno da provoze u tzv. drift taxiju, gdje će moći sa suvozačke pozicije doživjeti punu čar tog auto sporta.

Cijena ulaznice je za ovaj show iznosi 50 kuna.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Prvi put u Hrvatskoj klavirska svjetska senzacija: mladi mađarski virtuoz Peter Bence
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.