ADRIA DRIFT SERIES Najpoznatija drift auto utrka 3. rujna u Varaždinu!

U Varaždin dolazi najpoznatija drift auto utrka na ovim područjima! U nedjelju, 3. rujna od 10 do 20 sati u krugu tvrtke AP Varaždin (Gospodarska 56) održat će se 4. utrka Adria Drift Serije.

Drift (drifting) podrazumijeva specifičan stil vožnje automobila u kome se zadnji kraj vozila kontrolirano 'zanosi' prilikom vožnje. Četvrta utrka obilježava početak drugog dijela sezone, a po prvi puta je u Varaždinu.

Trenutni poredak prvenstva govori da je sve još uvijek otvoreno u naslovnoj borbi te da će posjetitelji svjedočiti zaista velikim bitkama. Hrvatski vozač Igor Tabak i slovenski vozač David Barle imaju priliku preuzeti titulu čak i prije posljednje utrke u Racelandu/Krško zbog nedolaska Clemensa Kauderera i Miloša Đorđevića na 3. utrku koja se odvila u Splitu!

Event će biti obogaćen s Show’n’Shine auto show-om u kojem možete vidjeti prekrasne tuning automobile na koje vlasnici troše nevjerovatne svote novaca, a uz njih biti će i Drift majstori.

Posjetiteljima koji bi željeli osjetiti 'nešto više' bit će omogućeno da provoze u tzv. drift taxiju, gdje će moći sa suvozačke pozicije doživjeti punu čar tog auto sporta.

Cijena ulaznice je za ovaj show iznosi 50 kuna.

Prizor koji oduzima dah: Kamera zabilježila spektakularni ulazak meteorita u atmosferu
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.